4 Şubat 2010 Perşembe

Panerai Radiomir Tourbillon GMT Ceramica


Saatçilikte bir ikon haline gelmiş Radomir ailesi yeni bir üyeye merhaba diyor: Radomir Tourbillon GMT Ceramica. Bu iyi haberdi. Kötü haber ise : Sadece 30 adet üretilmiş olması.

Bildiğimiz Radomir kasasında bir değişiklik yapılmazken saatin fosforlu arabic rakamlarla donatılmış kadranı bütün iskeleti göz önüne serecek şekilde tasarlanmış. Bir gösterge ikinci bir saati gösterirken saat 11 yönünde de güzeller güzeli tourbillon mekanizmayı görmek mümkün. Saatin camı tabii ki safir ve 1.9 mm. Üzerine de iki kat yansımayı önleyici kaplama uygulanmış.

Kasaya gelince zirkonyum oksit materyali kullanılan kasa tek bir blok halinde üretilmiş ve sonra yastık şeklini alabilmesi için ekstra işlemlerden geçirilmiş.



Kasanın arka kısmında titanyum bir çerçeve kullanılmış ve safir cam ile tamamlanmış ki 100 metreye kadar su geçirmeme özelliğine sahip harika saatin içindeki mekanizmanın ustalığını herkes gözlemleyebilsin.

P.2005/S kurmalı mekanizma ile donatılan saat 48 mm çapında ve arkasındaki ufak bir göstergeden de anlaşılacağı üzere 6 gün güç rezervi sağlayabiliyor. Kalın deri kayış ile tamamlanan tasarıma sahip olmak için yapmak gereken bu adrese bir göz atmak.

Hiç yorum yok: